| Nazwa kursu / Obszar szkolenia / Czas trwania / cena / egzamin / EFS / Firma lub instytucja / Kontakt | ||||
|---|---|---|---|---|
| "Przygotowanie deserów restauracyjnych" - kurs kończący się egzaminem. usługi gastronomiczne WP Projekt Radosław Kuczuk Miejsce: Raczki Czas trwania: 44 h Cena: 6 600,00 PLN brutto Termin: 18.12.2025 do 31.12.2025 Organizator: WP Projekt Radosław Kuczuk ul. Jurowiecka 56 15-101 Białystok tel. 888 388 083 wp.projekt.bialystok@gmail.com | ||||
| Kurs Baristy usługi gastronomiczne Krajowe Centrum Edukacyjne Sp. z o.o. Kurs online Czas trwania: 11 h Cena: 999,00 PLN brutto Termin: 01.01.2026 do 04.11.2026 Organizator: KRAJOWE CENTRUM EDUKACYJNE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ ul. Jeżycka 48/92 60-865 Poznań tel. 667 588 997 https://kursyszkolenia.online/ biuro@kursyszkolenia.online | ||||
| Przygotowanie Potraw Grill i Barbecue - Szkolenie wraz z egzaminem usługi gastronomiczne Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara Miejsce: Jarosław Czas trwania: 37 h Cena: 5 550,00 PLN brutto Termin: 03.01.2026 do 11.01.2026 Organizator: Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara ul. Krakowska 7A 39-200 Dębica tel. 606 133 252 elzbieta@pau.edu.pl | ||||
| Kucharz (kod zawodu 512001) - kurs wraz z egzaminem. usługi gastronomiczne Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza Miejsce: Moczary Czas trwania: 36 h Cena: 5 400,00 PLN brutto Termin: 05.01.2026 do 09.01.2026 Organizator: Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza ul. Jarosława Dąbrowskiego 20a 35-036 Rzeszów tel. 17 857 71 00 https://pap.rzeszow.pl/ pap@pap.rzeszow.pl | ||||
| Kucharz z egzaminem czeladniczym usługi gastronomiczne Izba Rzemieślnicza Lubelszczyzny Miejsce: Pułanki Czas trwania: 40 h Cena: 5 600,00 PLN brutto Termin: 05.01.2026 do 15.01.2026 Organizator: Izba Rzemieślnicza Lubelszczyzny ul. Emilii Plater 2 20-814 Lublin tel. 500 386 207 http://www.lubir.pl/ biuro@lubir.pl | ||||
| Zielone Kompetencje w Nowoczesnej Kuchni - Kucharz z egzaminem czeladniczym usługi gastronomiczne Pro Art Centrum Szkoleniowe Artur Zaskórski Miejsce: Nowosielce Czas trwania: 40 h Cena: 5 600,00 PLN brutto Termin: 05.01.2026 do 12.01.2026 Organizator: Pro Art Centrum Szkoleniowe Artur Zaskórski ul. Cicha 49 44-323 Gogołowa tel. 606 026 249 artur.zas@interia.pl, proart.szkolenia.artur@gmail.com | ||||
| Kucharz z przygotowaniem do egzaminu czeladniczego usługi gastronomiczne Izba Rzemieślnicza Lubelszczyzny Miejsce: Rogów Czas trwania: 40 h Cena: 4 000,00 PLN brutto Termin: 07.01.2026 do 18.01.2026 Organizator: Izba Rzemieślnicza Lubelszczyzny ul. Emilii Plater 2 20-814 Lublin tel. 500 386 207 http://www.lubir.pl/ biuro@lubir.pl | ||||
| Kucharz (kod zawodu 512001) - kurs wraz z egzaminem. usługi gastronomiczne Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza Miejsce: Domaradz Czas trwania: 36 h Cena: 5 400,00 PLN brutto Termin: 10.01.2026 do 08.02.2026 Organizator: Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza ul. Jarosława Dąbrowskiego 20a 35-036 Rzeszów tel. 17 857 71 00 https://pap.rzeszow.pl/ pap@pap.rzeszow.pl | ||||
| Przygotowanie deserów restauracyjnych - Deserant - Szkolenie wraz z egzaminem usługi gastronomiczne Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara Miejsce: Cygany Czas trwania: 48 h Cena: 7 200,00 PLN brutto Termin: 10.01.2026 do 18.01.2026 Organizator: Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara ul. Krakowska 7A 39-200 Dębica tel. 606 133 252 elzbieta@pau.edu.pl | ||||
| Nowoczesne pączki i donuty – od ciasta po dekorację -szkolenie cukiernicze. usługi gastronomiczne Ashanti Atelier Sp. z o.o. Miejsce: Łódź-Śródmieście Czas trwania: 20 h Cena: 2 706,00 PLN brutto Termin: 12.01.2026 do 13.01.2026 Organizator: "ASHANTI ATELIER" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ ul. Henryka Sienkiewicza 82/84 90-318 Łódź tel. 42 942 09 88 https://www.ashanti.pl/ biuro@ashanti.pl | ||||
| Szkolenie Szef Kuchni - pełen pakiet kompetencji usługi gastronomiczne Chefsapiens Rafał Grzegorzek Kurs online Czas trwania: 135 h Cena: 11 200,00 PLN brutto Termin: 12.01.2026 do 25.05.2026 Organizator: CHEFSAPIENS RAFAŁ GRZEGORZEK ul. Boczna 5/7 58-310 Szczawno-Zdrój tel. 505 377 547 http://www.chefsapiens.pl/ chefsapiens@gmail.com | ||||
| Kucharz w żłobku - żywienie dzieci do lat 3 z uwzględnieniem cyfrowych i zielonych kompetencji/ usługi gastronomiczne Ośrodek Szkolenia Dokształcania i Doskonalenia Kadr Kursor Sp. z o.o. Kurs online Czas trwania: 40 h Cena: 6 000,00 PLN brutto Termin: 14.01.2026 do 13.02.2026 Organizator: OŚRODEK SZKOLENIA DOKSZTAŁCANIA I DOSKONALENIA KADR KURSOR SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ ul. Prezydenta Gabriela Narutowicza 62 20-013 Lublin tel. 516 025 763 http://www.kursor.edu.pl/ szkolenia.lublin@kursor.edu.pl | ||||
| Kucharz (kod zawodu 512001) - kurs wraz z egzaminem. usługi gastronomiczne Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza Miejsce: Wesoła Czas trwania: 36 h Cena: 5 400,00 PLN brutto Termin: 16.01.2026 do 24.01.2026 Organizator: Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza ul. Jarosława Dąbrowskiego 20a 35-036 Rzeszów tel. 17 857 71 00 https://pap.rzeszow.pl/ pap@pap.rzeszow.pl | ||||
| Przygotowanie Potraw Grill i Barbecue - Szkolenie wraz z egzaminem usługi gastronomiczne Polska Akademia Grilla i BBQ Piotr Bassara, Nicole Bassara-Witusik s.c. Miejsce: Mikulice Czas trwania: 37 h Cena: 5 550,00 PLN brutto Termin: 17.01.2026 do 25.01.2026 Organizator: Polska Akademia Grilla i BBQ Piotr Bassara, Nicole Bassara-Witusik s.c. ul. Leśna 31A 39-200 Dębica tel. 606 133 252 pau.debica@gmail.com | ||||
| Zielone Kompetencje w nowoczesnej Kuchni - Kucharz z egzaminem Czeladniczym usługi gastronomiczne Pro Art Centrum Szkoleniowe Artur Zaskórski Miejsce: Lipowica Czas trwania: 40 h Cena: 5 600,00 PLN brutto Termin: 17.01.2026 do 28.01.2026 Organizator: Pro Art Centrum Szkoleniowe Artur Zaskórski ul. Cicha 49 44-323 Gogołowa tel. 606 026 249 artur.zas@interia.pl, proart.szkolenia.artur@gmail.com | ||||
| Zielone Kompetencje w Nowoczesnym Cukiernictwie - Cukiernik z egzaminem Czeladniczym usługi gastronomiczne Pro Art Centrum Szkoleniowe Artur Zaskórski Miejsce: Lipowica Czas trwania: 40 h Cena: 5 600,00 PLN brutto Termin: 17.01.2026 do 30.01.2026 Organizator: Pro Art Centrum Szkoleniowe Artur Zaskórski ul. Cicha 49 44-323 Gogołowa tel. 606 026 249 artur.zas@interia.pl, proart.szkolenia.artur@gmail.com | ||||
| PROFESJONALNY KURS PIZZAIOLO - WŁOSKI KURS PIZZY usługi gastronomiczne Ashanti Atelier Sp. z o.o. Miejsce: Łódź-Śródmieście Czas trwania: 20 h Cena: 2 706,00 PLN brutto Termin: 21.01.2026 do 22.01.2026 Organizator: "ASHANTI ATELIER" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ ul. Henryka Sienkiewicza 82/84 90-318 Łódź tel. 42 942 09 88 https://www.ashanti.pl/ biuro@ashanti.pl | ||||
| Kucharz w żłobku - żywienie dzieci do lat 3 z uwzględnieniem cyfrowych i zielonych kompetencji usługi gastronomiczne Ośrodek Szkolenia Dokształcania i Doskonalenia Kadr Kursor Sp. z o.o. Kurs online Czas trwania: 40 h Cena: 3 600,00 PLN brutto Termin: 23.01.2026 do 16.02.2026 Organizator: OŚRODEK SZKOLENIA DOKSZTAŁCANIA I DOSKONALENIA KADR KURSOR SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ ul. Prezydenta Gabriela Narutowicza 62 20-013 Lublin tel. 516 025 763 http://www.kursor.edu.pl/ szkolenia.lublin@kursor.edu.pl | ||||
| KUCHNIA MOLEKULARNA - nowoczesne techniki i innowacje w gastronomii usługi gastronomiczne Ashanti Atelier Sp. z o.o. Miejsce: Łódź-Śródmieście Czas trwania: 10 h Cena: 1 230,00 PLN brutto Termin: 23.01.2026 do 23.01.2026 Organizator: "ASHANTI ATELIER" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ ul. Henryka Sienkiewicza 82/84 90-318 Łódź tel. 42 942 09 88 https://www.ashanti.pl/ biuro@ashanti.pl | ||||
| KURS TEA SOMMELIER.
Kurs specjalistyczny poświęcony kulturze herbaty, technikom parzenia, degustacji i foodpairingu. usługi gastronomiczne Ashanti Atelier Sp. z o.o. Miejsce: Łódź-Śródmieście Czas trwania: 7 h Cena: 1 353,00 PLN brutto Termin: 23.01.2026 do 23.01.2026 Organizator: "ASHANTI ATELIER" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ ul. Henryka Sienkiewicza 82/84 90-318 Łódź tel. 42 942 09 88 https://www.ashanti.pl/ biuro@ashanti.pl | ||||
| Kurs - Serwis napojów mieszanych i alkoholi wraz z egzaminem. usługi gastronomiczne Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza Miejsce: Jarosław Czas trwania: 37 h Cena: 5 550,00 PLN brutto Termin: 24.01.2026 do 01.02.2026 Organizator: Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza ul. Jarosława Dąbrowskiego 20a 35-036 Rzeszów tel. 17 857 71 00 https://pap.rzeszow.pl/ pap@pap.rzeszow.pl | ||||
| Kurs - Serwis napojów mieszanych i alkoholi wraz z egzaminem. usługi gastronomiczne Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza Miejsce: Jarosław Czas trwania: 37 h Cena: 5 550,00 PLN brutto Termin: 26.01.2026 do 30.01.2026 Organizator: Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza ul. Jarosława Dąbrowskiego 20a 35-036 Rzeszów tel. 17 857 71 00 https://pap.rzeszow.pl/ pap@pap.rzeszow.pl | ||||
| Szef Kuchni: Ryby i Owoce Morza – techniki obróbki, filetowania i kreacji dań. usługi gastronomiczne Ashanti Atelier Sp. z o.o. Miejsce: Łódź-Śródmieście Czas trwania: 20 h Cena: 2 706,00 PLN brutto Termin: 28.01.2026 do 29.01.2026 Organizator: "ASHANTI ATELIER" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ ul. Henryka Sienkiewicza 82/84 90-318 Łódź tel. 42 942 09 88 https://www.ashanti.pl/ biuro@ashanti.pl | ||||
| Serwis napojów mieszanych i alkoholi - szkolenie z egzaminem usługi gastronomiczne Edu Service Zdzisław Sikora Miejsce: Pstrągówka Czas trwania: 40 h Cena: 5 800,00 PLN brutto Termin: 30.01.2026 do 15.02.2026 Organizator: Edu Service Zdzisław Sikora ul. Stanisława Wyspiańskiego 2/9 35-111 Rzeszów tel. 500 403 218 http://edu-service.pl/ biuro@edu-service.pl | ||||
| Kucharz w żłobku - żywienie dzieci do lat 3 z uwzględnieniem cyfrowych i zielonych kompetencji/ usługi gastronomiczne Ośrodek Szkolenia Dokształcania i Doskonalenia Kadr Kursor Sp. z o.o. Kurs online Czas trwania: 40 h Cena: 6 000,00 PLN brutto Termin: 03.02.2026 do 26.02.2026 Organizator: OŚRODEK SZKOLENIA DOKSZTAŁCANIA I DOSKONALENIA KADR KURSOR SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ ul. Prezydenta Gabriela Narutowicza 62 20-013 Lublin tel. 516 025 763 http://www.kursor.edu.pl/ szkolenia.lublin@kursor.edu.pl | ||||
| Kucharz / Szef kuchni - szkolenie wraz z egzaminem usługi gastronomiczne Polska Akademia Grilla i BBQ Piotr Bassara, Nicole Bassara-Witusik s.c. Miejsce: Mokrzec Czas trwania: 48 h Cena: 7 200,00 PLN brutto Termin: 07.02.2026 do 16.02.2026 Organizator: Polska Akademia Grilla i BBQ Piotr Bassara, Nicole Bassara-Witusik s.c. ul. Leśna 31A 39-200 Dębica tel. 606 133 252 pau.debica@gmail.com | ||||
| Przygotowanie deserów restauracyjnych - Deserant - Szkolenie wraz z egzaminem usługi gastronomiczne Polska Akademia Grilla i BBQ Piotr Bassara, Nicole Bassara-Witusik s.c. Miejsce: Białka Czas trwania: 37 h Cena: 5 550,00 PLN brutto Termin: 07.02.2026 do 15.02.2026 Organizator: Polska Akademia Grilla i BBQ Piotr Bassara, Nicole Bassara-Witusik s.c. ul. Leśna 31A 39-200 Dębica tel. 606 133 252 pau.debica@gmail.com | ||||
| Przygotowanie Potraw Grill i Barbecue - Szkolenie wraz z egzaminem usługi gastronomiczne Polska Akademia Grilla i BBQ Piotr Bassara, Nicole Bassara-Witusik s.c. Miejsce: Grodzisko Czas trwania: 37 h Cena: 5 550,00 PLN brutto Termin: 07.02.2026 do 15.02.2026 Organizator: Polska Akademia Grilla i BBQ Piotr Bassara, Nicole Bassara-Witusik s.c. ul. Leśna 31A 39-200 Dębica tel. 606 133 252 pau.debica@gmail.com | ||||
| Przygotowanie Potraw Grill i Barbecue - Szkolenie wraz z egzaminem usługi gastronomiczne Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara Miejsce: Kamień Czas trwania: 37 h Cena: 5 550,00 PLN brutto Termin: 07.02.2026 do 15.02.2026 Organizator: Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara ul. Krakowska 7A 39-200 Dębica tel. 606 133 252 elzbieta@pau.edu.pl | ||||
| Przygotowanie Potraw Grill i Barbecue - Szkolenie wraz z egzaminem usługi gastronomiczne Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara Miejsce: Haczów Czas trwania: 37 h Cena: 5 550,00 PLN brutto Termin: 07.02.2026 do 15.02.2026 Organizator: Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara ul. Krakowska 7A 39-200 Dębica tel. 606 133 252 elzbieta@pau.edu.pl | ||||
| Przygotowanie Potraw Grill i Barbecue - Szkolenie wraz z egzaminem usługi gastronomiczne Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara Miejsce: Manasterz Czas trwania: 37 h Cena: 5 550,00 PLN brutto Termin: 09.02.2026 do 22.02.2026 Organizator: Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara ul. Krakowska 7A 39-200 Dębica tel. 606 133 252 elzbieta@pau.edu.pl | ||||
| Przygotowanie Potraw Grill i Barbecue - Szkolenie wraz z egzaminem usługi gastronomiczne Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara Miejsce: Manasterz Czas trwania: 37 h Cena: 5 550,00 PLN brutto Termin: 09.02.2026 do 22.02.2026 Organizator: Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara ul. Krakowska 7A 39-200 Dębica tel. 606 133 252 elzbieta@pau.edu.pl | ||||
| Przygotowanie Potraw Grill i Barbecue - Szkolenie wraz z egzaminem usługi gastronomiczne Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara Miejsce: Budzyń Czas trwania: 37 h Cena: 5 550,00 PLN brutto Termin: 09.02.2026 do 22.02.2026 Organizator: Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara ul. Krakowska 7A 39-200 Dębica tel. 606 133 252 elzbieta@pau.edu.pl | ||||
| Przygotowanie Potraw Grill i Barbecue - Szkolenie wraz z egzaminem usługi gastronomiczne Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara Miejsce: Budzyń Czas trwania: 37 h Cena: 5 550,00 PLN brutto Termin: 09.02.2026 do 22.02.2026 Organizator: Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara ul. Krakowska 7A 39-200 Dębica tel. 606 133 252 elzbieta@pau.edu.pl | ||||
| Przygotowanie Potraw Grill i Barbecue - Szkolenie wraz z egzaminem usługi gastronomiczne Polska Akademia Grilla i BBQ Piotr Bassara, Nicole Bassara-Witusik s.c. Miejsce: Jarosław Czas trwania: 37 h Cena: 5 550,00 PLN brutto Termin: 09.02.2026 do 22.02.2026 Organizator: Polska Akademia Grilla i BBQ Piotr Bassara, Nicole Bassara-Witusik s.c. ul. Leśna 31A 39-200 Dębica tel. 606 133 252 pau.debica@gmail.com | ||||
| Przygotowanie Potraw Grill i Barbecue - Szkolenie wraz z egzaminem usługi gastronomiczne Polska Akademia Grilla i BBQ Piotr Bassara, Nicole Bassara-Witusik s.c. Miejsce: Jarosław Czas trwania: 37 h Cena: 5 550,00 PLN brutto Termin: 09.02.2026 do 22.02.2026 Organizator: Polska Akademia Grilla i BBQ Piotr Bassara, Nicole Bassara-Witusik s.c. ul. Leśna 31A 39-200 Dębica tel. 606 133 252 pau.debica@gmail.com | ||||
| TORTY I MONOPORCJE W STYLU GLAMOUR - szkolenie cukiernicze usługi gastronomiczne Ashanti Atelier Sp. z o.o. Miejsce: Łódź-Śródmieście Czas trwania: 20 h Cena: 2 460,00 PLN brutto Termin: 09.02.2026 do 10.02.2026 Organizator: "ASHANTI ATELIER" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ ul. Henryka Sienkiewicza 82/84 90-318 Łódź tel. 42 942 09 88 https://www.ashanti.pl/ biuro@ashanti.pl | ||||
| Kucharz w żłobku - żywienie dzieci do lat 3 z uwzględnieniem cyfrowych i zielonych kompetencji usługi gastronomiczne Ośrodek Szkolenia Dokształcania i Doskonalenia Kadr Kursor Sp. z o.o. Kurs online Czas trwania: 40 h Cena: 3 600,00 PLN brutto Termin: 10.02.2026 do 06.03.2026 Organizator: OŚRODEK SZKOLENIA DOKSZTAŁCANIA I DOSKONALENIA KADR KURSOR SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ ul. Prezydenta Gabriela Narutowicza 62 20-013 Lublin tel. 516 025 763 http://www.kursor.edu.pl/ szkolenia.lublin@kursor.edu.pl | ||||
| Kucharz (kod zawodu 512001) - kurs wraz z egzaminem. usługi gastronomiczne Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza Miejsce: Jarosław Czas trwania: 37 h Cena: 5 550,00 PLN brutto Termin: 13.02.2026 do 07.03.2026 Organizator: Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza ul. Jarosława Dąbrowskiego 20a 35-036 Rzeszów tel. 17 857 71 00 https://pap.rzeszow.pl/ pap@pap.rzeszow.pl | ||||
| Kurs - Serwis napojów mieszanych i alkoholi wraz z egzaminem. usługi gastronomiczne Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza Miejsce: Zarszyn Czas trwania: 36 h Cena: 5 400,00 PLN brutto Termin: 16.02.2026 do 20.02.2026 Organizator: Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza ul. Jarosława Dąbrowskiego 20a 35-036 Rzeszów tel. 17 857 71 00 https://pap.rzeszow.pl/ pap@pap.rzeszow.pl | ||||
| Przygotowanie deserów restauracyjnych usługi gastronomiczne Bukal Corporate Training and Translations Szymon Bukal Miejsce: Kosina Czas trwania: 38 h Cena: 5 600,00 PLN brutto Termin: 17.02.2026 do 31.03.2026 Organizator: Bukal Corporate Training and Translations Szymon Bukal ul. Karola Goduli 36 41-712 Ruda Śląska tel. 792 622 844 http://www.bukal.pl/ biurobukal@gmail.com | ||||
| Kurs Barman z egzaminem nadającym kwalifikację "Serwis napojów mieszanych i alkoholi (Barman - blender)" usługi gastronomiczne Best Lingua Monika Mazur Miejsce: Nowy Kamień Czas trwania: 38 h Cena: 5 600,00 PLN brutto Termin: 19.02.2026 do 22.02.2026 Organizator: Best Lingua Monika Mazur ul. Reformacka 6 35-026 Rzeszów tel. 515 130 122, 17 852 52 55 http://www.britishschool.pl/rzeszow rzeszow@britishschool.pl | ||||
| Kucharz (kod zawodu 512001) - szkolenie wraz z egzaminem usługi gastronomiczne Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara Miejsce: Toki Czas trwania: 46 h Cena: 6 900,00 PLN brutto Termin: 28.02.2026 do 15.03.2026 Organizator: Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara ul. Krakowska 7A 39-200 Dębica tel. 606 133 252 elzbieta@pau.edu.pl | ||||
| Kucharz (kod zawodu 512001) - szkolenie wraz z egzaminem usługi gastronomiczne Polska Akademia Grilla i BBQ Piotr Bassara, Nicole Bassara-Witusik s.c. Miejsce: Równe Czas trwania: 46 h Cena: 6 900,00 PLN brutto Termin: 28.02.2026 do 15.03.2026 Organizator: Polska Akademia Grilla i BBQ Piotr Bassara, Nicole Bassara-Witusik s.c. ul. Leśna 31A 39-200 Dębica tel. 606 133 252 pau.debica@gmail.com | ||||
| Kucharz (kod zawodu 512001) - szkolenie wraz z egzaminem usługi gastronomiczne Polska Akademia Grilla i BBQ Piotr Bassara, Nicole Bassara-Witusik s.c. Miejsce: Leśniówka Czas trwania: 46 h Cena: 6 900,00 PLN brutto Termin: 28.02.2026 do 15.03.2026 Organizator: Polska Akademia Grilla i BBQ Piotr Bassara, Nicole Bassara-Witusik s.c. ul. Leśna 31A 39-200 Dębica tel. 606 133 252 pau.debica@gmail.com | ||||
| Kurs - Przygotowanie deserów restauracyjnych wraz z egzaminem. usługi gastronomiczne Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza Miejsce: Markowa Czas trwania: 37 h Cena: 5 550,00 PLN brutto Termin: 28.02.2026 do 15.03.2026 Organizator: Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza ul. Jarosława Dąbrowskiego 20a 35-036 Rzeszów tel. 17 857 71 00 https://pap.rzeszow.pl/ pap@pap.rzeszow.pl | ||||
| Przygotowanie Potraw Grill i Barbecue - Szkolenie wraz z egzaminem usługi gastronomiczne Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara Miejsce: Haczów Czas trwania: 37 h Cena: 5 550,00 PLN brutto Termin: 28.02.2026 do 15.03.2026 Organizator: Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara ul. Krakowska 7A 39-200 Dębica tel. 606 133 252 elzbieta@pau.edu.pl | ||||
| Przygotowanie deserów restauracyjnych - Deserant - Szkolenie wraz z egzaminem usługi gastronomiczne Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara Miejsce: Haczów Czas trwania: 37 h Cena: 5 550,00 PLN brutto Termin: 05.03.2026 do 13.03.2026 Organizator: Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara ul. Krakowska 7A 39-200 Dębica tel. 606 133 252 elzbieta@pau.edu.pl | ||||
| ZAAWANSOWANA MIXOLOGIA - SZKOLENIE BARMAŃSKIE. usługi gastronomiczne Ashanti Atelier Sp. z o.o. Miejsce: Łódź-Śródmieście Czas trwania: 12 h Cena: 1 476,00 PLN brutto Termin: 11.03.2026 do 12.03.2026 Organizator: "ASHANTI ATELIER" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ ul. Henryka Sienkiewicza 82/84 90-318 Łódź tel. 42 942 09 88 https://www.ashanti.pl/ biuro@ashanti.pl | ||||
| Kurs Barman- Blender usługi gastronomiczne Open Bar Tomasz Szczęsny Miejsce: Przysieki Czas trwania: 48 h Cena: 7 000,00 PLN brutto Termin: 16.03.2026 do 20.03.2026 Organizator: Open Bar Tomasz Szczęsny ul. Gliwicka 3 40-079 Katowice tel. 511 226 253 http://kursybarmanskie.pl/ kursy@kursybarmanskie.pl | ||||
| Przygotowanie Potraw Grill i Barbecue - Szkolenie wraz z egzaminem usługi gastronomiczne Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara Miejsce: Haczów Czas trwania: 37 h Cena: 5 550,00 PLN brutto Termin: 20.03.2026 do 29.03.2026 Organizator: Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara ul. Krakowska 7A 39-200 Dębica tel. 606 133 252 elzbieta@pau.edu.pl | ||||
| Kucharz (kod zawodu 512001) - kurs wraz z egzaminem. usługi gastronomiczne Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza Miejsce: Teodorówka Czas trwania: 32 h Cena: 4 800,00 PLN brutto Termin: 21.03.2026 do 12.04.2026 Organizator: Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza ul. Jarosława Dąbrowskiego 20a 35-036 Rzeszów tel. 17 857 71 00 https://pap.rzeszow.pl/ pap@pap.rzeszow.pl | ||||
| Kurs - Serwis napojów mieszanych i alkoholi wraz z egzaminem. usługi gastronomiczne Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza Miejsce: Zadwór Czas trwania: 46 h Cena: 6 900,00 PLN brutto Termin: 30.03.2026 do 10.04.2026 Organizator: Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza ul. Jarosława Dąbrowskiego 20a 35-036 Rzeszów tel. 17 857 71 00 https://pap.rzeszow.pl/ pap@pap.rzeszow.pl | ||||
| Kucharz (kod zawodu 512001) - kurs wraz z egzaminem. usługi gastronomiczne Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza Miejsce: Makowiska Czas trwania: 46 h Cena: 6 900,00 PLN brutto Termin: 10.04.2026 do 19.04.2026 Organizator: Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza ul. Jarosława Dąbrowskiego 20a 35-036 Rzeszów tel. 17 857 71 00 https://pap.rzeszow.pl/ pap@pap.rzeszow.pl | ||||
| Archiwum | ||||
| Przygotowanie Potraw Grill i Barbecue - Szkolenie wraz z egzaminem usługi gastronomiczne Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara Miejsce: Nowosielec Czas trwania: 48 h Cena: 7 200,00 PLN brutto Termin: 12.12.2025 do 08.01.2026 Organizator: Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara ul. Krakowska 7A 39-200 Dębica tel. 606 133 252 elzbieta@pau.edu.pl | ||||
| OD ZAKWASU DO BOCHENKA -kompleksowe szkolenie z pieczenia chleba na zakwasie. usługi gastronomiczne Ashanti Atelier Sp. z o.o. Miejsce: Łódź-Śródmieście Czas trwania: 10 h Cena: 1 230,00 PLN brutto Termin: 11.12.2025 do 11.12.2025 Organizator: "ASHANTI ATELIER" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ ul. Henryka Sienkiewicza 82/84 90-318 Łódź tel. 42 942 09 88 https://www.ashanti.pl/ biuro@ashanti.pl | ||||
| "Przygotowanie deserów restauracyjnych" - kurs kończący się egzaminem. usługi gastronomiczne WP Projekt Radosław Kuczuk Miejsce: Słomianka Czas trwania: 44 h Cena: 6 600,00 PLN brutto Termin: 10.12.2025 do 28.12.2025 Organizator: WP Projekt Radosław Kuczuk ul. Jurowiecka 56 15-101 Białystok tel. 888 388 083 wp.projekt.bialystok@gmail.com | ||||
| Przygotowanie deserów restauracyjnych usługi gastronomiczne Akademia Nauk Stosowanych Towarzystwa Wiedzy Powszechnej w Szczecinie Miejsce: Lewki Czas trwania: 44 h Cena: 6 600,00 PLN brutto Termin: 09.12.2025 do 20.12.2025 Organizator: Akademia Nauk Stosowanych Towarzystwa Wiedzy Powszechnej w Szczecinie ul. Monte Cassino 15 70-466 Szczecin tel. 91 424 32 00, 91 424 32 02 https://akademiatwp.pl/ rektor@anstwp.pl, centrumstudiowpodyplomowych@anstwp.pl | ||||
| Barista usługi gastronomiczne Czas trwania: 10-16 godz. Cena: od 300 do 400 zł Egzamin: nie Dofinansowanie EFS: nie Centrum Kształcenia Zawodowego w Kielcach ul. Paderewskiego 55 25-950 Kielce tel.: 41 366 49 71, 41 345 58 04 | ||||
| Barman usługi gastronomiczne Czas trwania: 45 godz. Cena: 1650 zł Egzamin: tak Dofinansowanie EFS: nie Centrum Kształcenia Kadr CK Edukacja w Kielcach ul. Sienkiewicza 34 25-507 Kielce tel.: 733 768 786 | ||||
| Barman usługi gastronomiczne Czas trwania: 40 godz. Cena: 1350 zł Egzamin: tak Dofinansowanie EFS: tak Mohavi ul. Piekoszowska 38a/9 25-621 Kielce tel.: 693 031 909 | ||||
| Carving - jak uatrakcyjnić ofertę organizacji pozarządowych dla społeczności lokalnych usługi gastronomiczne Czas trwania: 8 godz. Cena: od 90 do 150 zł Egzamin: nie Dofinansowanie EFS: nie Centrum Kształcenia Zawodowego w Kielcach ul. Paderewskiego 55 25-950 Kielce tel.: 41 366 49 71, 41 345 58 04 | ||||
| Carving - jak uatrakcyjnić ofertę organizacji pozarządowych dla społeczności lokalnych usługi gastronomiczne Czas trwania: 8 godz. Cena: bezpłatnie Egzamin: nie Dofinansowanie EFS: tak Caritas Diecezji Kieleckiej ul. Jana Pawła Ii 3 25-013 Kielce tel.: 784 586 489 | ||||
| Cukiernik usługi gastronomiczne Czas trwania: 120-150 godz. Cena: od 1400 do 2500 zł Egzamin: tak Dofinansowanie EFS: nie Centrum Kształcenia Zawodowego w Kielcach ul. Paderewskiego 55 25-950 Kielce tel.: 41 366 49 71, 41 345 58 04 | ||||
| Cukiernik poziom podstawowy usługi gastronomiczne Czas trwania: 30 godz. Cena: 3550 zł Egzamin: tak Dofinansowanie EFS: tak Centrum Kształcenia Kadr CK Edukacja w Kielcach ul. Sienkiewicza 34 25-507 Kielce tel.: 733 768 786 | ||||
| Cukiernik poziom rozszerzony usługi gastronomiczne Czas trwania: 30 godz. Cena: 4450 zł Egzamin: tak Dofinansowanie EFS: tak Centrum Kształcenia Kadr CK Edukacja w Kielcach ul. Sienkiewicza 34 25-507 Kielce tel.: 733 768 786 | ||||
| Dekorowanie ciast i tortów usługi gastronomiczne Czas trwania: 15 godz. Cena: 1490 zł Egzamin: tak Dofinansowanie EFS: nie Centrum Kształcenia Kadr CK Edukacja w Kielcach ul. Sienkiewicza 34 25-507 Kielce tel.: 733 768 786 | ||||
| Finger food wytrawne jako zakąski usługi gastronomiczne Czas trwania: 16 godz. Cena: 2500 zł Egzamin: tak Dofinansowanie EFS: nie Placówka Kształcenia Ustawicznego College Medyczny ul. Wesoła 19/3 25-305 Kielce tel.: 790 474 780 | ||||
| Gotowanie usługi gastronomiczne Czas trwania: 40 godz. Cena: 950 zł Egzamin: tak Dofinansowanie EFS: nie Centrum Kształcenia Kadr CK Edukacja w Kielcach ul. Sienkiewicza 34 25-507 Kielce tel.: 733 768 786 | ||||
| Intendent - zasady zdrowego żywienia dzieci i młodzieży usługi gastronomiczne Czas trwania: 20 godz. Cena: 3800 zł Egzamin: nie Dofinansowanie EFS: nie Centrum Kształcenia Zawodowego w Kielcach ul. Paderewskiego 55 25-950 Kielce tel.: 41 366 49 71, 41 345 58 04 | ||||
| Kelner usługi gastronomiczne Czas trwania: 75 godz. Cena: 1550 zł Egzamin: tak Dofinansowanie EFS: nie Centrum Kształcenia Kadr CK Edukacja w Kielcach ul. Sienkiewicza 34 25-507 Kielce tel.: 733 768 786 | ||||
| Kelner, barman, barista z elementami carvingu usługi gastronomiczne Czas trwania: 120 godz. Cena: od 1580 do 1650 zł Egzamin: nie Dofinansowanie EFS: nie Centrum Kształcenia Zawodowego w Kielcach ul. Paderewskiego 55 25-950 Kielce tel.: 41 366 49 71, 41 345 58 04 | ||||
| Kucharz usługi gastronomiczne Czas trwania: 160 godz. Cena: od 1000 do 1500 zł Egzamin: tak Dofinansowanie EFS: nie Centrum Kształcenia Zawodowego w Kielcach ul. Paderewskiego 55 25-950 Kielce tel.: 41 366 49 71, 41 345 58 04 | ||||
| Kucharz usługi gastronomiczne Czas trwania: 100 godz. Cena: bezpłatnie Egzamin: tak Dofinansowanie EFS: tak Fundacja Ziarno Nadziei ul. Podklasztorna 101b/9 25-714 Kielce tel.: 605 397 128 | ||||
| Kucharz kuchni wegańskiej i wegetariańskiej z elementami dietetyki usługi gastronomiczne Czas trwania: 24 godz. Cena: 2100 zł Egzamin: tak Dofinansowanie EFS: nie Centrum Kształcenia Zawodowego w Kielcach ul. Paderewskiego 55 25-950 Kielce tel.: 41 366 49 71, 41 345 58 04 | ||||
| Kucharz małej gastronomii usługi gastronomiczne Czas trwania: 80-150 godz. Cena: od 1500 do 2700 zł Egzamin: tak Dofinansowanie EFS: nie Centrum Kształcenia Zawodowego w Kielcach ul. Paderewskiego 55 25-950 Kielce tel.: 41 366 49 71, 41 345 58 04 | ||||
| Kucharz małej gastronomii usługi gastronomiczne Czas trwania: 100 godz. Cena: bezpłatnie Egzamin: tak Dofinansowanie EFS: tak CENTRUM ROZWOJU ZAWODOWEGO ul. Piotrkowska 12/103 25-510 Kielce tel.: 605 397 128 | ||||
| Kucharz małej gastronomii usługi gastronomiczne Czas trwania: 80 godz. Cena: bezpłatnie Egzamin: tak Dofinansowanie EFS: tak Bud Komplex ul. Świerczyńska 63 25-418 Kielce tel.: 530 281 111 | ||||
| Kucharz z obsługą przyjęć okolicznościowych (catering) usługi gastronomiczne Czas trwania: 100-160 godz. Cena: 1500 zł Egzamin: tak Dofinansowanie EFS: nie Centrum Kształcenia Zawodowego w Kielcach ul. Paderewskiego 55 25-950 Kielce tel.: 41 366 49 71, 41 345 58 04 | ||||
| Kucharz z organizacją przyjęć okolicznościowych + carving + obsługa pieców piekarniczych z uprawnieniami SEP usługi gastronomiczne Czas trwania: 56 godz. Cena: 5600 zł Egzamin: tak Dofinansowanie EFS: nie Centrum Kształcenia Zawodowego w Kielcach ul. Paderewskiego 55 25-950 Kielce tel.: 41 366 49 71, 41 345 58 04 | ||||
| Kucharz-barman usługi gastronomiczne Czas trwania: 60 godz. Cena: 1650 zł Egzamin: tak Dofinansowanie EFS: nie Centrum Kształcenia Zawodowego nr 2 w Kielcach ul. Śląska 9 25-328 Kielce tel.: 41 342 52 56, 41 342 54 41 | ||||
| Kucharz-dietetyk usługi gastronomiczne Czas trwania: 140 godz. Cena: 1500 zł Egzamin: tak Dofinansowanie EFS: nie Centrum Kształcenia Zawodowego w Kielcach ul. Paderewskiego 55 25-950 Kielce tel.: 41 366 49 71, 41 345 58 04 | ||||
| Kucharz/pracownia kulinarna usługi gastronomiczne Czas trwania: 70 godz. Cena: 1290 zł Egzamin: tak Dofinansowanie EFS: nie Centrum Kształcenia Kadr CK Edukacja w Kielcach ul. Sienkiewicza 34 25-507 Kielce tel.: 733 768 786 | ||||
| Kurs : Barista usługi gastronomiczne Czas trwania: 30 godz. Cena: 1100 zł Egzamin: tak Dofinansowanie EFS: nie PPHU Long Export Import ul. Plac Niepodległości 1 25-506 Kielce tel.: 601 439 171 | ||||
| Kurs "Cukiernik" usługi gastronomiczne Czas trwania: 200 godz. Cena: 3600 zł Egzamin: tak Dofinansowanie EFS: nie Centrum Kształcenia Kadr Omega ul. Zbożowa 21 25-416 Kielce tel.: 600 462 678 | ||||
| Kurs "Kucharz" usługi gastronomiczne Czas trwania: 150 godz. Cena: 3600 zł Egzamin: nie Dofinansowanie EFS: nie Centrum Kształcenia Kadr Omega ul. Zbożowa 21 25-416 Kielce tel.: 600 462 678 | ||||
| Kurs barmański usługi gastronomiczne Czas trwania: 30 godz. Cena: 599 zł Egzamin: tak Dofinansowanie EFS: nie Placówka Kształcenia Ustawicznego College Medyczny ul. Wesoła 19/3 25-305 Kielce tel.: 790 474 780 | ||||
| Kurs barmański usługi gastronomiczne Czas trwania: 30 godz. Cena: 599 zł Egzamin: tak Dofinansowanie EFS: nie College Medyczny ul. Duża 21 25-304 Kielce tel.: 534 083 267 | ||||
| Kurs barmański usługi gastronomiczne Czas trwania: 30 godz. Cena: 700 zł Egzamin: tak Dofinansowanie EFS: nie Centrum Kształcenia Zawodowego s.c. ul. Mazurska 69 25-342 Kielce tel.: 664 773 754 | ||||
| Kurs Cukierniczy usługi gastronomiczne Czas trwania: 120 godz. Cena: 4800 zł Egzamin: tak Dofinansowanie EFS: nie HDA Centrum Szkolenia Doradztwa Finansowego i Biznesu ul. Leśna 1a/2 25-509 Kielce tel.: 501 641 959 | ||||
| Kurs cukierniczy I i II stopnia usługi gastronomiczne Czas trwania: 90 godz. Cena: 1290 zł Egzamin: tak Dofinansowanie EFS: nie Placówka Kształcenia Ustawicznego College Medyczny ul. Wesoła 19/3 25-305 Kielce tel.: 790 474 780 | ||||
| Kurs cukierniczy I i II stopnia usługi gastronomiczne Czas trwania: 90 godz. Cena: 1290 zł Egzamin: tak Dofinansowanie EFS: nie College Medyczny ul. Duża 21 25-304 Kielce tel.: 534 083 267 | ||||
| Kurs gastronomiczny usługi gastronomiczne Czas trwania: 50 godz. Cena: 1100 zł Egzamin: tak Dofinansowanie EFS: nie Konsorcjum Naukowo-Edukacyjne S.A. ul. Duża 21 25-304 Kielce tel.: 790 474 780 | ||||
| Kurs gastronomiczny z elementami cukiernictwa i carvingu usługi gastronomiczne Czas trwania: 180 godz. Cena: 6390 zł Egzamin: nie Dofinansowanie EFS: nie Centrum Kształcenia Zawodowego w Kielcach ul. Paderewskiego 55 25-950 Kielce tel.: 41 366 49 71, 41 345 58 04 | ||||
| Kurs kelnerski usługi gastronomiczne Czas trwania: 30 godz. Cena: 700 zł Egzamin: tak Dofinansowanie EFS: nie Centrum Kształcenia Zawodowego s.c. ul. Mazurska 69 25-342 Kielce tel.: 664 773 754 | ||||
| Kurs kucharski- kuchnia włoska usługi gastronomiczne Czas trwania: 26 godz. Cena: 3500 zł Egzamin: tak Dofinansowanie EFS: tak Centrum Kształcenia Kadr CK Edukacja w Kielcach ul. Sienkiewicza 34 25-507 Kielce tel.: 733 768 786 | ||||
| Kurs Kucharz usługi gastronomiczne Czas trwania: 200 godz. Cena: bezpłatnie Egzamin: tak Dofinansowanie EFS: tak Ośrodek Kształcenia i Promowania Kadr "Theta" ul. Leszczyńska 45 25-321 Kielce tel.: 792 001 138, 508 426 116 | ||||
| Kurs kulinarny usługi gastronomiczne Czas trwania: 150 godz. Cena: 2500 zł Egzamin: tak Dofinansowanie EFS: nie Centrum Kształcenia Zawodowego w Kielcach ul. Paderewskiego 55 25-950 Kielce tel.: 41 366 49 71, 41 345 58 04 | ||||
| Kursy dla kucharzy i kelnerów usługi gastronomiczne Czas trwania: 180 godz. Cena: 2000 zł Egzamin: tak Dofinansowanie EFS: nie Profesjonalne Usługi Kelnerskie ul. Juliusza Słowackiego 25 25-365 Kielce tel.: 570 300 721 | ||||
| Kwalifikacyjny kurs zawodowy: Kucharz usługi gastronomiczne Czas trwania: 200 godz. Cena: 1500 zł Egzamin: tak Dofinansowanie EFS: nie PPHU Long Export Import ul. Plac Niepodległości 1 25-506 Kielce tel.: 601 439 171 | ||||