Kursy w Kielcach i świętokrzyskim

Nazwa kursu / Obszar szkolenia / Czas trwania / cena / egzamin / EFS / Firma lub instytucja / Kontakt
"Przygotowanie deserów restauracyjnych" - kurs kończący się egzaminem.
usługi gastronomiczne

WP Projekt Radosław Kuczuk
Miejsce: Raczki
Czas trwania: 44 h
Cena: 6 600,00 PLN brutto
Termin: 18.12.2025 do 31.12.2025

Organizator:
WP Projekt Radosław Kuczuk
ul. Jurowiecka 56
15-101 Białystok
tel. 888 388 083

wp.projekt.bialystok@gmail.com
Kurs Baristy
usługi gastronomiczne

Krajowe Centrum Edukacyjne Sp. z o.o.
Kurs online
Czas trwania: 11 h
Cena: 999,00 PLN brutto
Termin: 01.01.2026 do 04.11.2026

Organizator:
KRAJOWE CENTRUM EDUKACYJNE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
ul. Jeżycka 48/92
60-865 Poznań
tel. 667 588 997
https://kursyszkolenia.online/
biuro@kursyszkolenia.online
Przygotowanie Potraw Grill i Barbecue - Szkolenie wraz z egzaminem
usługi gastronomiczne

Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara
Miejsce: Jarosław
Czas trwania: 37 h
Cena: 5 550,00 PLN brutto
Termin: 03.01.2026 do 11.01.2026

Organizator:
Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara
ul. Krakowska 7A
39-200 Dębica
tel. 606 133 252

elzbieta@pau.edu.pl
Kucharz (kod zawodu 512001) - kurs wraz z egzaminem.
usługi gastronomiczne

Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza
Miejsce: Moczary
Czas trwania: 36 h
Cena: 5 400,00 PLN brutto
Termin: 05.01.2026 do 09.01.2026

Organizator:
Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza
ul. Jarosława Dąbrowskiego 20a
35-036 Rzeszów
tel. 17 857 71 00
https://pap.rzeszow.pl/
pap@pap.rzeszow.pl
Kucharz z egzaminem czeladniczym
usługi gastronomiczne

Izba Rzemieślnicza Lubelszczyzny
Miejsce: Pułanki
Czas trwania: 40 h
Cena: 5 600,00 PLN brutto
Termin: 05.01.2026 do 15.01.2026

Organizator:
Izba Rzemieślnicza Lubelszczyzny
ul. Emilii Plater 2
20-814 Lublin
tel. 500 386 207
http://www.lubir.pl/
biuro@lubir.pl
Zielone Kompetencje w Nowoczesnej Kuchni - Kucharz z egzaminem czeladniczym
usługi gastronomiczne

Pro Art Centrum Szkoleniowe Artur Zaskórski
Miejsce: Nowosielce
Czas trwania: 40 h
Cena: 5 600,00 PLN brutto
Termin: 05.01.2026 do 12.01.2026

Organizator:
Pro Art Centrum Szkoleniowe Artur Zaskórski
ul. Cicha 49
44-323 Gogołowa
tel. 606 026 249

artur.zas@interia.pl, proart.szkolenia.artur@gmail.com
Kucharz z przygotowaniem do egzaminu czeladniczego
usługi gastronomiczne

Izba Rzemieślnicza Lubelszczyzny
Miejsce: Rogów
Czas trwania: 40 h
Cena: 4 000,00 PLN brutto
Termin: 07.01.2026 do 18.01.2026

Organizator:
Izba Rzemieślnicza Lubelszczyzny
ul. Emilii Plater 2
20-814 Lublin
tel. 500 386 207
http://www.lubir.pl/
biuro@lubir.pl
Kucharz (kod zawodu 512001) - kurs wraz z egzaminem.
usługi gastronomiczne

Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza
Miejsce: Domaradz
Czas trwania: 36 h
Cena: 5 400,00 PLN brutto
Termin: 10.01.2026 do 08.02.2026

Organizator:
Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza
ul. Jarosława Dąbrowskiego 20a
35-036 Rzeszów
tel. 17 857 71 00
https://pap.rzeszow.pl/
pap@pap.rzeszow.pl
Przygotowanie deserów restauracyjnych - Deserant - Szkolenie wraz z egzaminem
usługi gastronomiczne

Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara
Miejsce: Cygany
Czas trwania: 48 h
Cena: 7 200,00 PLN brutto
Termin: 10.01.2026 do 18.01.2026

Organizator:
Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara
ul. Krakowska 7A
39-200 Dębica
tel. 606 133 252

elzbieta@pau.edu.pl
Nowoczesne pączki i donuty – od ciasta po dekorację -szkolenie cukiernicze.
usługi gastronomiczne

Ashanti Atelier Sp. z o.o.
Miejsce: Łódź-Śródmieście
Czas trwania: 20 h
Cena: 2 706,00 PLN brutto
Termin: 12.01.2026 do 13.01.2026

Organizator:
"ASHANTI ATELIER" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
ul. Henryka Sienkiewicza 82/84
90-318 Łódź
tel. 42 942 09 88
https://www.ashanti.pl/
biuro@ashanti.pl
Szkolenie Szef Kuchni - pełen pakiet kompetencji
usługi gastronomiczne

Chefsapiens Rafał Grzegorzek
Kurs online
Czas trwania: 135 h
Cena: 11 200,00 PLN brutto
Termin: 12.01.2026 do 25.05.2026

Organizator:
CHEFSAPIENS RAFAŁ GRZEGORZEK
ul. Boczna 5/7
58-310 Szczawno-Zdrój
tel. 505 377 547
http://www.chefsapiens.pl/
chefsapiens@gmail.com
Kucharz w żłobku - żywienie dzieci do lat 3 z uwzględnieniem cyfrowych i zielonych kompetencji/
usługi gastronomiczne

Ośrodek Szkolenia Dokształcania i Doskonalenia Kadr Kursor Sp. z o.o.
Kurs online
Czas trwania: 40 h
Cena: 6 000,00 PLN brutto
Termin: 14.01.2026 do 13.02.2026

Organizator:
OŚRODEK SZKOLENIA DOKSZTAŁCANIA I DOSKONALENIA KADR KURSOR SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
ul. Prezydenta Gabriela Narutowicza 62
20-013 Lublin
tel. 516 025 763
http://www.kursor.edu.pl/
szkolenia.lublin@kursor.edu.pl
Kucharz (kod zawodu 512001) - kurs wraz z egzaminem.
usługi gastronomiczne

Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza
Miejsce: Wesoła
Czas trwania: 36 h
Cena: 5 400,00 PLN brutto
Termin: 16.01.2026 do 24.01.2026

Organizator:
Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza
ul. Jarosława Dąbrowskiego 20a
35-036 Rzeszów
tel. 17 857 71 00
https://pap.rzeszow.pl/
pap@pap.rzeszow.pl
Przygotowanie Potraw Grill i Barbecue - Szkolenie wraz z egzaminem
usługi gastronomiczne

Polska Akademia Grilla i BBQ Piotr Bassara, Nicole Bassara-Witusik s.c.
Miejsce: Mikulice
Czas trwania: 37 h
Cena: 5 550,00 PLN brutto
Termin: 17.01.2026 do 25.01.2026

Organizator:
Polska Akademia Grilla i BBQ Piotr Bassara, Nicole Bassara-Witusik s.c.
ul. Leśna 31A
39-200 Dębica
tel. 606 133 252

pau.debica@gmail.com
Zielone Kompetencje w nowoczesnej Kuchni - Kucharz z egzaminem Czeladniczym
usługi gastronomiczne

Pro Art Centrum Szkoleniowe Artur Zaskórski
Miejsce: Lipowica
Czas trwania: 40 h
Cena: 5 600,00 PLN brutto
Termin: 17.01.2026 do 28.01.2026

Organizator:
Pro Art Centrum Szkoleniowe Artur Zaskórski
ul. Cicha 49
44-323 Gogołowa
tel. 606 026 249

artur.zas@interia.pl, proart.szkolenia.artur@gmail.com
Zielone Kompetencje w Nowoczesnym Cukiernictwie - Cukiernik z egzaminem Czeladniczym
usługi gastronomiczne

Pro Art Centrum Szkoleniowe Artur Zaskórski
Miejsce: Lipowica
Czas trwania: 40 h
Cena: 5 600,00 PLN brutto
Termin: 17.01.2026 do 30.01.2026

Organizator:
Pro Art Centrum Szkoleniowe Artur Zaskórski
ul. Cicha 49
44-323 Gogołowa
tel. 606 026 249

artur.zas@interia.pl, proart.szkolenia.artur@gmail.com
PROFESJONALNY KURS PIZZAIOLO - WŁOSKI KURS PIZZY
usługi gastronomiczne

Ashanti Atelier Sp. z o.o.
Miejsce: Łódź-Śródmieście
Czas trwania: 20 h
Cena: 2 706,00 PLN brutto
Termin: 21.01.2026 do 22.01.2026

Organizator:
"ASHANTI ATELIER" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
ul. Henryka Sienkiewicza 82/84
90-318 Łódź
tel. 42 942 09 88
https://www.ashanti.pl/
biuro@ashanti.pl
Kucharz w żłobku - żywienie dzieci do lat 3 z uwzględnieniem cyfrowych i zielonych kompetencji
usługi gastronomiczne

Ośrodek Szkolenia Dokształcania i Doskonalenia Kadr Kursor Sp. z o.o.
Kurs online
Czas trwania: 40 h
Cena: 3 600,00 PLN brutto
Termin: 23.01.2026 do 16.02.2026

Organizator:
OŚRODEK SZKOLENIA DOKSZTAŁCANIA I DOSKONALENIA KADR KURSOR SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
ul. Prezydenta Gabriela Narutowicza 62
20-013 Lublin
tel. 516 025 763
http://www.kursor.edu.pl/
szkolenia.lublin@kursor.edu.pl
KUCHNIA MOLEKULARNA - nowoczesne techniki i innowacje w gastronomii
usługi gastronomiczne

Ashanti Atelier Sp. z o.o.
Miejsce: Łódź-Śródmieście
Czas trwania: 10 h
Cena: 1 230,00 PLN brutto
Termin: 23.01.2026 do 23.01.2026

Organizator:
"ASHANTI ATELIER" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
ul. Henryka Sienkiewicza 82/84
90-318 Łódź
tel. 42 942 09 88
https://www.ashanti.pl/
biuro@ashanti.pl
KURS TEA SOMMELIER. Kurs specjalistyczny poświęcony kulturze herbaty, technikom parzenia, degustacji i foodpairingu.
usługi gastronomiczne

Ashanti Atelier Sp. z o.o.
Miejsce: Łódź-Śródmieście
Czas trwania: 7 h
Cena: 1 353,00 PLN brutto
Termin: 23.01.2026 do 23.01.2026

Organizator:
"ASHANTI ATELIER" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
ul. Henryka Sienkiewicza 82/84
90-318 Łódź
tel. 42 942 09 88
https://www.ashanti.pl/
biuro@ashanti.pl
Kurs - Serwis napojów mieszanych i alkoholi wraz z egzaminem.
usługi gastronomiczne

Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza
Miejsce: Jarosław
Czas trwania: 37 h
Cena: 5 550,00 PLN brutto
Termin: 24.01.2026 do 01.02.2026

Organizator:
Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza
ul. Jarosława Dąbrowskiego 20a
35-036 Rzeszów
tel. 17 857 71 00
https://pap.rzeszow.pl/
pap@pap.rzeszow.pl
Kurs - Serwis napojów mieszanych i alkoholi wraz z egzaminem.
usługi gastronomiczne

Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza
Miejsce: Jarosław
Czas trwania: 37 h
Cena: 5 550,00 PLN brutto
Termin: 26.01.2026 do 30.01.2026

Organizator:
Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza
ul. Jarosława Dąbrowskiego 20a
35-036 Rzeszów
tel. 17 857 71 00
https://pap.rzeszow.pl/
pap@pap.rzeszow.pl
Szef Kuchni: Ryby i Owoce Morza – techniki obróbki, filetowania i kreacji dań.
usługi gastronomiczne

Ashanti Atelier Sp. z o.o.
Miejsce: Łódź-Śródmieście
Czas trwania: 20 h
Cena: 2 706,00 PLN brutto
Termin: 28.01.2026 do 29.01.2026

Organizator:
"ASHANTI ATELIER" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
ul. Henryka Sienkiewicza 82/84
90-318 Łódź
tel. 42 942 09 88
https://www.ashanti.pl/
biuro@ashanti.pl
Serwis napojów mieszanych i alkoholi - szkolenie z egzaminem
usługi gastronomiczne

Edu Service Zdzisław Sikora
Miejsce: Pstrągówka
Czas trwania: 40 h
Cena: 5 800,00 PLN brutto
Termin: 30.01.2026 do 15.02.2026

Organizator:
Edu Service Zdzisław Sikora
ul. Stanisława Wyspiańskiego 2/9
35-111 Rzeszów
tel. 500 403 218
http://edu-service.pl/
biuro@edu-service.pl
Kucharz w żłobku - żywienie dzieci do lat 3 z uwzględnieniem cyfrowych i zielonych kompetencji/
usługi gastronomiczne

Ośrodek Szkolenia Dokształcania i Doskonalenia Kadr Kursor Sp. z o.o.
Kurs online
Czas trwania: 40 h
Cena: 6 000,00 PLN brutto
Termin: 03.02.2026 do 26.02.2026

Organizator:
OŚRODEK SZKOLENIA DOKSZTAŁCANIA I DOSKONALENIA KADR KURSOR SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
ul. Prezydenta Gabriela Narutowicza 62
20-013 Lublin
tel. 516 025 763
http://www.kursor.edu.pl/
szkolenia.lublin@kursor.edu.pl
Kucharz / Szef kuchni - szkolenie wraz z egzaminem
usługi gastronomiczne

Polska Akademia Grilla i BBQ Piotr Bassara, Nicole Bassara-Witusik s.c.
Miejsce: Mokrzec
Czas trwania: 48 h
Cena: 7 200,00 PLN brutto
Termin: 07.02.2026 do 16.02.2026

Organizator:
Polska Akademia Grilla i BBQ Piotr Bassara, Nicole Bassara-Witusik s.c.
ul. Leśna 31A
39-200 Dębica
tel. 606 133 252

pau.debica@gmail.com
Przygotowanie deserów restauracyjnych - Deserant - Szkolenie wraz z egzaminem
usługi gastronomiczne

Polska Akademia Grilla i BBQ Piotr Bassara, Nicole Bassara-Witusik s.c.
Miejsce: Białka
Czas trwania: 37 h
Cena: 5 550,00 PLN brutto
Termin: 07.02.2026 do 15.02.2026

Organizator:
Polska Akademia Grilla i BBQ Piotr Bassara, Nicole Bassara-Witusik s.c.
ul. Leśna 31A
39-200 Dębica
tel. 606 133 252

pau.debica@gmail.com
Przygotowanie Potraw Grill i Barbecue - Szkolenie wraz z egzaminem
usługi gastronomiczne

Polska Akademia Grilla i BBQ Piotr Bassara, Nicole Bassara-Witusik s.c.
Miejsce: Grodzisko
Czas trwania: 37 h
Cena: 5 550,00 PLN brutto
Termin: 07.02.2026 do 15.02.2026

Organizator:
Polska Akademia Grilla i BBQ Piotr Bassara, Nicole Bassara-Witusik s.c.
ul. Leśna 31A
39-200 Dębica
tel. 606 133 252

pau.debica@gmail.com
Przygotowanie Potraw Grill i Barbecue - Szkolenie wraz z egzaminem
usługi gastronomiczne

Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara
Miejsce: Kamień
Czas trwania: 37 h
Cena: 5 550,00 PLN brutto
Termin: 07.02.2026 do 15.02.2026

Organizator:
Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara
ul. Krakowska 7A
39-200 Dębica
tel. 606 133 252

elzbieta@pau.edu.pl
Przygotowanie Potraw Grill i Barbecue - Szkolenie wraz z egzaminem
usługi gastronomiczne

Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara
Miejsce: Haczów
Czas trwania: 37 h
Cena: 5 550,00 PLN brutto
Termin: 07.02.2026 do 15.02.2026

Organizator:
Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara
ul. Krakowska 7A
39-200 Dębica
tel. 606 133 252

elzbieta@pau.edu.pl
Przygotowanie Potraw Grill i Barbecue - Szkolenie wraz z egzaminem
usługi gastronomiczne

Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara
Miejsce: Manasterz
Czas trwania: 37 h
Cena: 5 550,00 PLN brutto
Termin: 09.02.2026 do 22.02.2026

Organizator:
Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara
ul. Krakowska 7A
39-200 Dębica
tel. 606 133 252

elzbieta@pau.edu.pl
Przygotowanie Potraw Grill i Barbecue - Szkolenie wraz z egzaminem
usługi gastronomiczne

Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara
Miejsce: Manasterz
Czas trwania: 37 h
Cena: 5 550,00 PLN brutto
Termin: 09.02.2026 do 22.02.2026

Organizator:
Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara
ul. Krakowska 7A
39-200 Dębica
tel. 606 133 252

elzbieta@pau.edu.pl
Przygotowanie Potraw Grill i Barbecue - Szkolenie wraz z egzaminem
usługi gastronomiczne

Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara
Miejsce: Budzyń
Czas trwania: 37 h
Cena: 5 550,00 PLN brutto
Termin: 09.02.2026 do 22.02.2026

Organizator:
Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara
ul. Krakowska 7A
39-200 Dębica
tel. 606 133 252

elzbieta@pau.edu.pl
Przygotowanie Potraw Grill i Barbecue - Szkolenie wraz z egzaminem
usługi gastronomiczne

Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara
Miejsce: Budzyń
Czas trwania: 37 h
Cena: 5 550,00 PLN brutto
Termin: 09.02.2026 do 22.02.2026

Organizator:
Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara
ul. Krakowska 7A
39-200 Dębica
tel. 606 133 252

elzbieta@pau.edu.pl
Przygotowanie Potraw Grill i Barbecue - Szkolenie wraz z egzaminem
usługi gastronomiczne

Polska Akademia Grilla i BBQ Piotr Bassara, Nicole Bassara-Witusik s.c.
Miejsce: Jarosław
Czas trwania: 37 h
Cena: 5 550,00 PLN brutto
Termin: 09.02.2026 do 22.02.2026

Organizator:
Polska Akademia Grilla i BBQ Piotr Bassara, Nicole Bassara-Witusik s.c.
ul. Leśna 31A
39-200 Dębica
tel. 606 133 252

pau.debica@gmail.com
Przygotowanie Potraw Grill i Barbecue - Szkolenie wraz z egzaminem
usługi gastronomiczne

Polska Akademia Grilla i BBQ Piotr Bassara, Nicole Bassara-Witusik s.c.
Miejsce: Jarosław
Czas trwania: 37 h
Cena: 5 550,00 PLN brutto
Termin: 09.02.2026 do 22.02.2026

Organizator:
Polska Akademia Grilla i BBQ Piotr Bassara, Nicole Bassara-Witusik s.c.
ul. Leśna 31A
39-200 Dębica
tel. 606 133 252

pau.debica@gmail.com
TORTY I MONOPORCJE W STYLU GLAMOUR - szkolenie cukiernicze
usługi gastronomiczne

Ashanti Atelier Sp. z o.o.
Miejsce: Łódź-Śródmieście
Czas trwania: 20 h
Cena: 2 460,00 PLN brutto
Termin: 09.02.2026 do 10.02.2026

Organizator:
"ASHANTI ATELIER" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
ul. Henryka Sienkiewicza 82/84
90-318 Łódź
tel. 42 942 09 88
https://www.ashanti.pl/
biuro@ashanti.pl
Kucharz w żłobku - żywienie dzieci do lat 3 z uwzględnieniem cyfrowych i zielonych kompetencji
usługi gastronomiczne

Ośrodek Szkolenia Dokształcania i Doskonalenia Kadr Kursor Sp. z o.o.
Kurs online
Czas trwania: 40 h
Cena: 3 600,00 PLN brutto
Termin: 10.02.2026 do 06.03.2026

Organizator:
OŚRODEK SZKOLENIA DOKSZTAŁCANIA I DOSKONALENIA KADR KURSOR SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
ul. Prezydenta Gabriela Narutowicza 62
20-013 Lublin
tel. 516 025 763
http://www.kursor.edu.pl/
szkolenia.lublin@kursor.edu.pl
Kucharz (kod zawodu 512001) - kurs wraz z egzaminem.
usługi gastronomiczne

Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza
Miejsce: Jarosław
Czas trwania: 37 h
Cena: 5 550,00 PLN brutto
Termin: 13.02.2026 do 07.03.2026

Organizator:
Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza
ul. Jarosława Dąbrowskiego 20a
35-036 Rzeszów
tel. 17 857 71 00
https://pap.rzeszow.pl/
pap@pap.rzeszow.pl
Kurs - Serwis napojów mieszanych i alkoholi wraz z egzaminem.
usługi gastronomiczne

Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza
Miejsce: Zarszyn
Czas trwania: 36 h
Cena: 5 400,00 PLN brutto
Termin: 16.02.2026 do 20.02.2026

Organizator:
Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza
ul. Jarosława Dąbrowskiego 20a
35-036 Rzeszów
tel. 17 857 71 00
https://pap.rzeszow.pl/
pap@pap.rzeszow.pl
Przygotowanie deserów restauracyjnych
usługi gastronomiczne

Bukal Corporate Training and Translations Szymon Bukal
Miejsce: Kosina
Czas trwania: 38 h
Cena: 5 600,00 PLN brutto
Termin: 17.02.2026 do 31.03.2026

Organizator:
Bukal Corporate Training and Translations Szymon Bukal
ul. Karola Goduli 36
41-712 Ruda Śląska
tel. 792 622 844
http://www.bukal.pl/
biurobukal@gmail.com
Kurs Barman z egzaminem nadającym kwalifikację "Serwis napojów mieszanych i alkoholi (Barman - blender)"
usługi gastronomiczne

Best Lingua Monika Mazur
Miejsce: Nowy Kamień
Czas trwania: 38 h
Cena: 5 600,00 PLN brutto
Termin: 19.02.2026 do 22.02.2026

Organizator:
Best Lingua Monika Mazur
ul. Reformacka 6
35-026 Rzeszów
tel. 515 130 122, 17 852 52 55
http://www.britishschool.pl/rzeszow
rzeszow@britishschool.pl
Kucharz (kod zawodu 512001) - szkolenie wraz z egzaminem
usługi gastronomiczne

Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara
Miejsce: Toki
Czas trwania: 46 h
Cena: 6 900,00 PLN brutto
Termin: 28.02.2026 do 15.03.2026

Organizator:
Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara
ul. Krakowska 7A
39-200 Dębica
tel. 606 133 252

elzbieta@pau.edu.pl
Kucharz (kod zawodu 512001) - szkolenie wraz z egzaminem
usługi gastronomiczne

Polska Akademia Grilla i BBQ Piotr Bassara, Nicole Bassara-Witusik s.c.
Miejsce: Równe
Czas trwania: 46 h
Cena: 6 900,00 PLN brutto
Termin: 28.02.2026 do 15.03.2026

Organizator:
Polska Akademia Grilla i BBQ Piotr Bassara, Nicole Bassara-Witusik s.c.
ul. Leśna 31A
39-200 Dębica
tel. 606 133 252

pau.debica@gmail.com
Kucharz (kod zawodu 512001) - szkolenie wraz z egzaminem
usługi gastronomiczne

Polska Akademia Grilla i BBQ Piotr Bassara, Nicole Bassara-Witusik s.c.
Miejsce: Leśniówka
Czas trwania: 46 h
Cena: 6 900,00 PLN brutto
Termin: 28.02.2026 do 15.03.2026

Organizator:
Polska Akademia Grilla i BBQ Piotr Bassara, Nicole Bassara-Witusik s.c.
ul. Leśna 31A
39-200 Dębica
tel. 606 133 252

pau.debica@gmail.com
Kurs - Przygotowanie deserów restauracyjnych wraz z egzaminem.
usługi gastronomiczne

Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza
Miejsce: Markowa
Czas trwania: 37 h
Cena: 5 550,00 PLN brutto
Termin: 28.02.2026 do 15.03.2026

Organizator:
Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza
ul. Jarosława Dąbrowskiego 20a
35-036 Rzeszów
tel. 17 857 71 00
https://pap.rzeszow.pl/
pap@pap.rzeszow.pl
Przygotowanie Potraw Grill i Barbecue - Szkolenie wraz z egzaminem
usługi gastronomiczne

Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara
Miejsce: Haczów
Czas trwania: 37 h
Cena: 5 550,00 PLN brutto
Termin: 28.02.2026 do 15.03.2026

Organizator:
Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara
ul. Krakowska 7A
39-200 Dębica
tel. 606 133 252

elzbieta@pau.edu.pl
Przygotowanie deserów restauracyjnych - Deserant - Szkolenie wraz z egzaminem
usługi gastronomiczne

Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara
Miejsce: Haczów
Czas trwania: 37 h
Cena: 5 550,00 PLN brutto
Termin: 05.03.2026 do 13.03.2026

Organizator:
Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara
ul. Krakowska 7A
39-200 Dębica
tel. 606 133 252

elzbieta@pau.edu.pl
ZAAWANSOWANA MIXOLOGIA - SZKOLENIE BARMAŃSKIE.
usługi gastronomiczne

Ashanti Atelier Sp. z o.o.
Miejsce: Łódź-Śródmieście
Czas trwania: 12 h
Cena: 1 476,00 PLN brutto
Termin: 11.03.2026 do 12.03.2026

Organizator:
"ASHANTI ATELIER" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
ul. Henryka Sienkiewicza 82/84
90-318 Łódź
tel. 42 942 09 88
https://www.ashanti.pl/
biuro@ashanti.pl
Kurs Barman- Blender
usługi gastronomiczne

Open Bar Tomasz Szczęsny
Miejsce: Przysieki
Czas trwania: 48 h
Cena: 7 000,00 PLN brutto
Termin: 16.03.2026 do 20.03.2026

Organizator:
Open Bar Tomasz Szczęsny
ul. Gliwicka 3
40-079 Katowice
tel. 511 226 253
http://kursybarmanskie.pl/
kursy@kursybarmanskie.pl
Przygotowanie Potraw Grill i Barbecue - Szkolenie wraz z egzaminem
usługi gastronomiczne

Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara
Miejsce: Haczów
Czas trwania: 37 h
Cena: 5 550,00 PLN brutto
Termin: 20.03.2026 do 29.03.2026

Organizator:
Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara
ul. Krakowska 7A
39-200 Dębica
tel. 606 133 252

elzbieta@pau.edu.pl
Kucharz (kod zawodu 512001) - kurs wraz z egzaminem.
usługi gastronomiczne

Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza
Miejsce: Teodorówka
Czas trwania: 32 h
Cena: 4 800,00 PLN brutto
Termin: 21.03.2026 do 12.04.2026

Organizator:
Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza
ul. Jarosława Dąbrowskiego 20a
35-036 Rzeszów
tel. 17 857 71 00
https://pap.rzeszow.pl/
pap@pap.rzeszow.pl
Kurs - Serwis napojów mieszanych i alkoholi wraz z egzaminem.
usługi gastronomiczne

Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza
Miejsce: Zadwór
Czas trwania: 46 h
Cena: 6 900,00 PLN brutto
Termin: 30.03.2026 do 10.04.2026

Organizator:
Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza
ul. Jarosława Dąbrowskiego 20a
35-036 Rzeszów
tel. 17 857 71 00
https://pap.rzeszow.pl/
pap@pap.rzeszow.pl
Kucharz (kod zawodu 512001) - kurs wraz z egzaminem.
usługi gastronomiczne

Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza
Miejsce: Makowiska
Czas trwania: 46 h
Cena: 6 900,00 PLN brutto
Termin: 10.04.2026 do 19.04.2026

Organizator:
Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza
ul. Jarosława Dąbrowskiego 20a
35-036 Rzeszów
tel. 17 857 71 00
https://pap.rzeszow.pl/
pap@pap.rzeszow.pl
Archiwum
Przygotowanie Potraw Grill i Barbecue - Szkolenie wraz z egzaminem
usługi gastronomiczne

Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara
Miejsce: Nowosielec
Czas trwania: 48 h
Cena: 7 200,00 PLN brutto
Termin: 12.12.2025 do 08.01.2026

Organizator:
Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara
ul. Krakowska 7A
39-200 Dębica
tel. 606 133 252

elzbieta@pau.edu.pl
OD ZAKWASU DO BOCHENKA -kompleksowe szkolenie z pieczenia chleba na zakwasie.
usługi gastronomiczne

Ashanti Atelier Sp. z o.o.
Miejsce: Łódź-Śródmieście
Czas trwania: 10 h
Cena: 1 230,00 PLN brutto
Termin: 11.12.2025 do 11.12.2025

Organizator:
"ASHANTI ATELIER" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
ul. Henryka Sienkiewicza 82/84
90-318 Łódź
tel. 42 942 09 88
https://www.ashanti.pl/
biuro@ashanti.pl
"Przygotowanie deserów restauracyjnych" - kurs kończący się egzaminem.
usługi gastronomiczne

WP Projekt Radosław Kuczuk
Miejsce: Słomianka
Czas trwania: 44 h
Cena: 6 600,00 PLN brutto
Termin: 10.12.2025 do 28.12.2025

Organizator:
WP Projekt Radosław Kuczuk
ul. Jurowiecka 56
15-101 Białystok
tel. 888 388 083

wp.projekt.bialystok@gmail.com
Przygotowanie deserów restauracyjnych
usługi gastronomiczne

Akademia Nauk Stosowanych Towarzystwa Wiedzy Powszechnej w Szczecinie
Miejsce: Lewki
Czas trwania: 44 h
Cena: 6 600,00 PLN brutto
Termin: 09.12.2025 do 20.12.2025

Organizator:
Akademia Nauk Stosowanych Towarzystwa Wiedzy Powszechnej w Szczecinie
ul. Monte Cassino 15
70-466 Szczecin
tel. 91 424 32 00, 91 424 32 02
https://akademiatwp.pl/
rektor@anstwp.pl, centrumstudiowpodyplomowych@anstwp.pl
Barista
usługi gastronomiczne
Czas trwania: 10-16 godz.
Cena: od 300 do 400 zł
Egzamin: nie
Dofinansowanie EFS: nie
Centrum Kształcenia Zawodowego w Kielcach
ul. Paderewskiego 55
25-950 Kielce
tel.: 41 366 49 71, 41 345 58 04
Barman
usługi gastronomiczne
Czas trwania: 45 godz.
Cena: 1650 zł
Egzamin: tak
Dofinansowanie EFS: nie
Centrum Kształcenia Kadr CK Edukacja w Kielcach
ul. Sienkiewicza 34
25-507 Kielce
tel.: 733 768 786
Barman
usługi gastronomiczne
Czas trwania: 40 godz.
Cena: 1350 zł
Egzamin: tak
Dofinansowanie EFS: tak
Mohavi
ul. Piekoszowska 38a/9
25-621 Kielce
tel.: 693 031 909
Carving - jak uatrakcyjnić ofertę organizacji pozarządowych dla społeczności lokalnych
usługi gastronomiczne
Czas trwania: 8 godz.
Cena: od 90 do 150 zł
Egzamin: nie
Dofinansowanie EFS: nie
Centrum Kształcenia Zawodowego w Kielcach
ul. Paderewskiego 55
25-950 Kielce
tel.: 41 366 49 71, 41 345 58 04
Carving - jak uatrakcyjnić ofertę organizacji pozarządowych dla społeczności lokalnych
usługi gastronomiczne
Czas trwania: 8 godz.
Cena: bezpłatnie
Egzamin: nie
Dofinansowanie EFS: tak
Caritas Diecezji Kieleckiej
ul. Jana Pawła Ii 3
25-013 Kielce
tel.: 784 586 489
Cukiernik
usługi gastronomiczne
Czas trwania: 120-150 godz.
Cena: od 1400 do 2500 zł
Egzamin: tak
Dofinansowanie EFS: nie
Centrum Kształcenia Zawodowego w Kielcach
ul. Paderewskiego 55
25-950 Kielce
tel.: 41 366 49 71, 41 345 58 04
Cukiernik poziom podstawowy
usługi gastronomiczne
Czas trwania: 30 godz.
Cena: 3550 zł
Egzamin: tak
Dofinansowanie EFS: tak
Centrum Kształcenia Kadr CK Edukacja w Kielcach
ul. Sienkiewicza 34
25-507 Kielce
tel.: 733 768 786
Cukiernik poziom rozszerzony
usługi gastronomiczne
Czas trwania: 30 godz.
Cena: 4450 zł
Egzamin: tak
Dofinansowanie EFS: tak
Centrum Kształcenia Kadr CK Edukacja w Kielcach
ul. Sienkiewicza 34
25-507 Kielce
tel.: 733 768 786
Dekorowanie ciast i tortów
usługi gastronomiczne
Czas trwania: 15 godz.
Cena: 1490 zł
Egzamin: tak
Dofinansowanie EFS: nie
Centrum Kształcenia Kadr CK Edukacja w Kielcach
ul. Sienkiewicza 34
25-507 Kielce
tel.: 733 768 786
Finger food wytrawne jako zakąski
usługi gastronomiczne
Czas trwania: 16 godz.
Cena: 2500 zł
Egzamin: tak
Dofinansowanie EFS: nie
Placówka Kształcenia Ustawicznego College Medyczny
ul. Wesoła 19/3
25-305 Kielce
tel.: 790 474 780
Gotowanie
usługi gastronomiczne
Czas trwania: 40 godz.
Cena: 950 zł
Egzamin: tak
Dofinansowanie EFS: nie
Centrum Kształcenia Kadr CK Edukacja w Kielcach
ul. Sienkiewicza 34
25-507 Kielce
tel.: 733 768 786
Intendent - zasady zdrowego żywienia dzieci i młodzieży
usługi gastronomiczne
Czas trwania: 20 godz.
Cena: 3800 zł
Egzamin: nie
Dofinansowanie EFS: nie
Centrum Kształcenia Zawodowego w Kielcach
ul. Paderewskiego 55
25-950 Kielce
tel.: 41 366 49 71, 41 345 58 04
Kelner
usługi gastronomiczne
Czas trwania: 75 godz.
Cena: 1550 zł
Egzamin: tak
Dofinansowanie EFS: nie
Centrum Kształcenia Kadr CK Edukacja w Kielcach
ul. Sienkiewicza 34
25-507 Kielce
tel.: 733 768 786
Kelner, barman, barista z elementami carvingu
usługi gastronomiczne
Czas trwania: 120 godz.
Cena: od 1580 do 1650 zł
Egzamin: nie
Dofinansowanie EFS: nie
Centrum Kształcenia Zawodowego w Kielcach
ul. Paderewskiego 55
25-950 Kielce
tel.: 41 366 49 71, 41 345 58 04
Kucharz
usługi gastronomiczne
Czas trwania: 160 godz.
Cena: od 1000 do 1500 zł
Egzamin: tak
Dofinansowanie EFS: nie
Centrum Kształcenia Zawodowego w Kielcach
ul. Paderewskiego 55
25-950 Kielce
tel.: 41 366 49 71, 41 345 58 04
Kucharz
usługi gastronomiczne
Czas trwania: 100 godz.
Cena: bezpłatnie
Egzamin: tak
Dofinansowanie EFS: tak
Fundacja Ziarno Nadziei
ul. Podklasztorna 101b/9
25-714 Kielce
tel.: 605 397 128
Kucharz kuchni wegańskiej i wegetariańskiej z elementami dietetyki
usługi gastronomiczne
Czas trwania: 24 godz.
Cena: 2100 zł
Egzamin: tak
Dofinansowanie EFS: nie
Centrum Kształcenia Zawodowego w Kielcach
ul. Paderewskiego 55
25-950 Kielce
tel.: 41 366 49 71, 41 345 58 04
Kucharz małej gastronomii
usługi gastronomiczne
Czas trwania: 80-150 godz.
Cena: od 1500 do 2700 zł
Egzamin: tak
Dofinansowanie EFS: nie
Centrum Kształcenia Zawodowego w Kielcach
ul. Paderewskiego 55
25-950 Kielce
tel.: 41 366 49 71, 41 345 58 04
Kucharz małej gastronomii
usługi gastronomiczne
Czas trwania: 100 godz.
Cena: bezpłatnie
Egzamin: tak
Dofinansowanie EFS: tak
CENTRUM ROZWOJU ZAWODOWEGO
ul. Piotrkowska 12/103
25-510 Kielce
tel.: 605 397 128
Kucharz małej gastronomii
usługi gastronomiczne
Czas trwania: 80 godz.
Cena: bezpłatnie
Egzamin: tak
Dofinansowanie EFS: tak
Bud Komplex
ul. Świerczyńska 63
25-418 Kielce
tel.: 530 281 111
Kucharz z obsługą przyjęć okolicznościowych (catering)
usługi gastronomiczne
Czas trwania: 100-160 godz.
Cena: 1500 zł
Egzamin: tak
Dofinansowanie EFS: nie
Centrum Kształcenia Zawodowego w Kielcach
ul. Paderewskiego 55
25-950 Kielce
tel.: 41 366 49 71, 41 345 58 04
Kucharz z organizacją przyjęć okolicznościowych + carving + obsługa pieców piekarniczych z uprawnieniami SEP
usługi gastronomiczne
Czas trwania: 56 godz.
Cena: 5600 zł
Egzamin: tak
Dofinansowanie EFS: nie
Centrum Kształcenia Zawodowego w Kielcach
ul. Paderewskiego 55
25-950 Kielce
tel.: 41 366 49 71, 41 345 58 04
Kucharz-barman
usługi gastronomiczne
Czas trwania: 60 godz.
Cena: 1650 zł
Egzamin: tak
Dofinansowanie EFS: nie
Centrum Kształcenia Zawodowego nr 2 w Kielcach
ul. Śląska 9
25-328 Kielce
tel.: 41 342 52 56, 41 342 54 41
Kucharz-dietetyk
usługi gastronomiczne
Czas trwania: 140 godz.
Cena: 1500 zł
Egzamin: tak
Dofinansowanie EFS: nie
Centrum Kształcenia Zawodowego w Kielcach
ul. Paderewskiego 55
25-950 Kielce
tel.: 41 366 49 71, 41 345 58 04
Kucharz/pracownia kulinarna
usługi gastronomiczne
Czas trwania: 70 godz.
Cena: 1290 zł
Egzamin: tak
Dofinansowanie EFS: nie
Centrum Kształcenia Kadr CK Edukacja w Kielcach
ul. Sienkiewicza 34
25-507 Kielce
tel.: 733 768 786
Kurs : Barista
usługi gastronomiczne
Czas trwania: 30 godz.
Cena: 1100 zł
Egzamin: tak
Dofinansowanie EFS: nie
PPHU Long Export Import
ul. Plac Niepodległości 1
25-506 Kielce
tel.: 601 439 171
Kurs "Cukiernik"
usługi gastronomiczne
Czas trwania: 200 godz.
Cena: 3600 zł
Egzamin: tak
Dofinansowanie EFS: nie
Centrum Kształcenia Kadr Omega
ul. Zbożowa 21
25-416 Kielce
tel.: 600 462 678
Kurs "Kucharz"
usługi gastronomiczne
Czas trwania: 150 godz.
Cena: 3600 zł
Egzamin: nie
Dofinansowanie EFS: nie
Centrum Kształcenia Kadr Omega
ul. Zbożowa 21
25-416 Kielce
tel.: 600 462 678
Kurs barmański
usługi gastronomiczne
Czas trwania: 30 godz.
Cena: 599 zł
Egzamin: tak
Dofinansowanie EFS: nie
Placówka Kształcenia Ustawicznego College Medyczny
ul. Wesoła 19/3
25-305 Kielce
tel.: 790 474 780
Kurs barmański
usługi gastronomiczne
Czas trwania: 30 godz.
Cena: 599 zł
Egzamin: tak
Dofinansowanie EFS: nie
College Medyczny
ul. Duża 21
25-304 Kielce
tel.: 534 083 267
Kurs barmański
usługi gastronomiczne
Czas trwania: 30 godz.
Cena: 700 zł
Egzamin: tak
Dofinansowanie EFS: nie
Centrum Kształcenia Zawodowego s.c.
ul. Mazurska 69
25-342 Kielce
tel.: 664 773 754
Kurs Cukierniczy
usługi gastronomiczne
Czas trwania: 120 godz.
Cena: 4800 zł
Egzamin: tak
Dofinansowanie EFS: nie
HDA Centrum Szkolenia Doradztwa Finansowego i Biznesu
ul. Leśna 1a/2
25-509 Kielce
tel.: 501 641 959
Kurs cukierniczy I i II stopnia
usługi gastronomiczne
Czas trwania: 90 godz.
Cena: 1290 zł
Egzamin: tak
Dofinansowanie EFS: nie
Placówka Kształcenia Ustawicznego College Medyczny
ul. Wesoła 19/3
25-305 Kielce
tel.: 790 474 780
Kurs cukierniczy I i II stopnia
usługi gastronomiczne
Czas trwania: 90 godz.
Cena: 1290 zł
Egzamin: tak
Dofinansowanie EFS: nie
College Medyczny
ul. Duża 21
25-304 Kielce
tel.: 534 083 267
Kurs gastronomiczny
usługi gastronomiczne
Czas trwania: 50 godz.
Cena: 1100 zł
Egzamin: tak
Dofinansowanie EFS: nie
Konsorcjum Naukowo-Edukacyjne S.A.
ul. Duża 21
25-304 Kielce
tel.: 790 474 780
Kurs gastronomiczny z elementami cukiernictwa i carvingu
usługi gastronomiczne
Czas trwania: 180 godz.
Cena: 6390 zł
Egzamin: nie
Dofinansowanie EFS: nie
Centrum Kształcenia Zawodowego w Kielcach
ul. Paderewskiego 55
25-950 Kielce
tel.: 41 366 49 71, 41 345 58 04
Kurs kelnerski
usługi gastronomiczne
Czas trwania: 30 godz.
Cena: 700 zł
Egzamin: tak
Dofinansowanie EFS: nie
Centrum Kształcenia Zawodowego s.c.
ul. Mazurska 69
25-342 Kielce
tel.: 664 773 754
Kurs kucharski- kuchnia włoska
usługi gastronomiczne
Czas trwania: 26 godz.
Cena: 3500 zł
Egzamin: tak
Dofinansowanie EFS: tak
Centrum Kształcenia Kadr CK Edukacja w Kielcach
ul. Sienkiewicza 34
25-507 Kielce
tel.: 733 768 786
Kurs Kucharz
usługi gastronomiczne
Czas trwania: 200 godz.
Cena: bezpłatnie
Egzamin: tak
Dofinansowanie EFS: tak
Ośrodek Kształcenia i Promowania Kadr "Theta"
ul. Leszczyńska 45
25-321 Kielce
tel.: 792 001 138, 508 426 116
Kurs kulinarny
usługi gastronomiczne
Czas trwania: 150 godz.
Cena: 2500 zł
Egzamin: tak
Dofinansowanie EFS: nie
Centrum Kształcenia Zawodowego w Kielcach
ul. Paderewskiego 55
25-950 Kielce
tel.: 41 366 49 71, 41 345 58 04
Kursy dla kucharzy i kelnerów
usługi gastronomiczne
Czas trwania: 180 godz.
Cena: 2000 zł
Egzamin: tak
Dofinansowanie EFS: nie
Profesjonalne Usługi Kelnerskie
ul. Juliusza Słowackiego 25
25-365 Kielce
tel.: 570 300 721
Kwalifikacyjny kurs zawodowy: Kucharz
usługi gastronomiczne
Czas trwania: 200 godz.
Cena: 1500 zł
Egzamin: tak
Dofinansowanie EFS: nie
PPHU Long Export Import
ul. Plac Niepodległości 1
25-506 Kielce
tel.: 601 439 171
Następne

źródło: Baza Usług Rozwojowych (BUR), Rejestr Instytucji Szkoleniowych (RIS) oraz własne
Polityka Prywatności